top of page

Helden van der Wildernis Brazilië

Bravietour Incoming is bij NPO1

Aanstaande Donderdag 20 April 2017, wordt de programma Helden van der Wildernis uitgezond door AVROTROS bij NPO1 om 20:30. TV presentator Art Rooijakkers reist de wereld rond om bijzondere mensen te ontmoeten die zich alles hebben achtergelaten ter bescherming van bedreigde diersoorten en de natuur. Bij de volgende afvelering ontmoet hij de bioloog en primatoloog Marc van Roosmalen in de Braziliaanse Amazone. Bravietour Incoming Tour Operatorheeft hier bijgedragd aan de logistiek van deze prachtig serie en onze oprichter Rodrigo Braz Vieira heeft als reisleider de crew met passie begeleid. Hierbij is de link naar de serie: https://www.npo.nl/helden-van-de-wildernis/20-04-2017/AT_2075628

Bravietour Incoming o.a. organiseer Experience Reizen naar de Amazone. Wil je dit ervaren? Contacteer ons bij contact@bravietour.com.br

Bravietour Incoming at the Dutch TV NPO1

This thursday 20th of April 2017, will be aired the 3rd episode of the program Helden van der Wildernis (Heroes of the Wilderness) on the Dutch channel NPO1 at the prime time 20:30. The serie is about the special people who has left everything behind in order to protect the nature and endangered species. At this next episode the life adn the story of the dutch biologist and primatologist Marc van Roosmalen in the Brazilian Amazon will be shown. Bravietour Incoming has contributed for the logistics for TV Crew and our founder Rodrigo Braz Vieira has participated as a guide on the show. Here's the link to watch the episode: https://www.npo.nl/helden-van-de-wildernis/20-04-2017/AT_2075628

Would you like to experience the Amazon with us? Just send us an email at contact@bravietour.com.br

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page