top of page

RTL 4 Johnny into the wild

Vanavond 2 Oktober 2017 om 21:30 NL tijd wordt het programma Johnny into the wild uitgezonden. Johnny de Mol neemt de heavyweight wereldkampioen kickboxer Rico Verhoeven in een mooi avontuurlijk reis naar Brazilië. In een roadtrip die start in de stad Goiânia, maken ze een stop bij de UNESCO Werelderfgoed Historisch stadje Goiás en verder door naar de prachtig Serra do Roncador natuurgebied tot de ontmoeting met de indiaanse stam Xavantes.

Bravietour Incoming heeft bijgedragen bij het algemeen locale logistiek support voor de TV ploeg.

Heb je de uitzending gemist? Klik dan hier voor terug te kijken:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page