top of page

Beter Laat dan Nooit RTL 4 in Brazilië


Vandaag 2 Juni om 20:30 bij RTL4 Nederland, wordt de 5de episode van het programma Beter Laat dan Nooit uitgezond. De TV-veteranen Peter Faber, Willibrord Frequin, Gerhard Cox en Barrie Stevens en met de tv presentatrice Katja Schuurman hebben door vier landen in Latijns-Amerika gereisd, met name Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië.

In Brazilië zijn ze in de Amazone geweest in de buurt van Manaus, waar ze een prachtig reis door de Amazone rivier op en boot hebben gemaakt, gezwommen met roze dolfijnen en bezocht een oer bevolking dorp waar ze een beetje van hun tradities en cultuur hebben leren kennen. Daarna vlogen ze naar Rio de Janeiro, waar ze de wereldberoemd Carnaval hebben mee gemaakt. De sfeer in de straat carnaval feesten is aanstekelijk!

Bravietour Incoming en zijn oprichter Rodrigo Braz Vieira hebben met de TV crew samengewerkt in de reis logistiek, vertaling, en de leuk en spannende activiteiten georganiseerd.

We hopen dat na deze gezondheid en economisch moeilijk COVID-19 periode in Brazilië en over de hele wereld is snel voorbij, zodat Brazilië is weer open is om reizigers en bezoekers te ontvangen om het prachtig Amazonewoud en Rio de Janeiro te kunnen ervaren.

Blijf geïnspireerd en kijk naar het mooi programma bij RTL4 vanavond.

Voor op maat reizen naar Brazilië in 2021 neemt contact met ons op bij contact@bravietour.com.br

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page