Beter Laat dan Nooit RTL 4 in Brazilië


Vandaag 2 Juni om 20:30 bij RTL4 Nederland, wordt de 5de episode van het programma Beter Laat dan Nooit uitgezond. De TV-veteranen Peter Faber, Willibrord Frequin, Gerhard Cox en Barrie Stevens en met de tv presentatrice Katja Schuurman hebben door vier landen in Latijns-Amerika gereisd, met name Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië.

In Brazilië zijn ze in de Amazone geweest in de buurt van Manaus, waar ze een prachtig reis door de Amazone rivier op en boot hebben gemaakt, gezwommen met roze dolfijnen en bezocht een oer bevolking dorp waar ze een beetje van hun tradities en cultuur hebben leren kennen. Daarna vlogen ze naar Rio de Janeiro, waar ze de wereldberoemd Carnaval hebben mee gemaakt. De sfeer in de straat carnaval feesten is aanstekelijk!

Bravietour Incoming en zijn oprichter Rodrigo Braz Vieira hebben met de TV crew samengewerkt in de reis logistiek, vertaling, en de leuk en spannende activiteiten georganiseerd.